SPAVAĆI PROGRAMI – kopija – kopija – kopija – kopija (6)

MARENGO KUTNA GARNITURA – 25 %

Marengo  je moderna kutna garnitura s drvenim dijelovima izrađenim iz masivnog hrasta. Uz lijep i moderan dizajn ističe se i funkcijama: trosjed se razvlači u ležaj, ispod damskog ležaja nalazi se sanduk za posteljinu, a stranica garniture je ujedno i komoda u kojoj možete odložiti stvari nadohvat ruke. Garnitura može biti izrađena u cijelosti od prave kože ili u kombinaciji koža / eko koža gdje su leđa izrađena u eko koži, a sjedeći dio, naslon i rukonaslon u pravoj koži. Dostupna je i izvedba u tkanini. Dimenzije garniture su 3270x2175x960, a moguće je odabrati lijevi ili desni kut.

MANGO KUTNA GARNITURA – 25 %

Kutna garnitura Mango je idealan odabir za ljubitelje jednostavnih linija – karakteriziraju ju tek jednostavni prošivi na naslonu.

Iako slična garnituri Marengo, Mango nema ugrađenu bočnu komodu, što ju čini kompaktnijom i nešto manjih dimenzija (2950x2175x960).

Također ima mogućnost razvlačenja trosjeda, a ispod damskog ležaja nalazi se sanduk za posteljinu. Moguće je odabrati boju materijala iz ponude.

ARA KUTNA GARNITURA – 25 %

Kutna garnitura Ara je slična modelu Mango, no umjesto prošivenog naslona, prošivi se nalaze na sjedalu. Sjedište može biti ravnog ruba ili s naborima tkanine na bočnoj strani.

Također ima mogućnost razvlačenja trosjeda i sanduk za pohranu, te je dostupna u više boja.

ODABRANI MODELI STOLIĆA – 25 %

Do kraja siječnja ostvarite 25 % popusta na neke od najpopularnijih modela hrastovih stolića: Vid, Alty i Sara!

Vid, hrastov stolić kosih linija s inoks postoljem je idealan odabir za moderne interijere (dimenzije: 1100 x 700 x 444 mm).

Alty, stolić nepravilnog oblika donožja, sigurno će privući poglede i istaknuti se u svakom dnevnom boravku (dimenzije 1100 x 700 x 450 mm).

Sara, hrastov stolić s praktičnom policom za odlaganje, zaobljenog je oblika i s ugrađenim staklenim detaljem u gornjoj ploči (dimenzije 1100 x 600 x 440 mm).

RASPRODAJA POSLJEDNJIH KOMADA U SALONU U POŽEGI

Velika rasprodaja zadnjih komada namještaja u Spin Valisu od ponedjeljka, 25. studenog, do rasprodaje zaliha.

Iskoristite zadnju priliku za odabrati masivan i moderan namještaj po iznimnim cijenama, na rasprodaji od 40 do 70 %.

Posjetite nas u Industrijskoj 24 u Požegi i odaberite stolice, stolove, spavaći program, komode i stoliće uz odlične uštede!