I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

25 % POPUSTA NA ODABRANE PROIZVODE U RUJNU 2021.

KREVET ROKO: Za kvalitetan san važan je kvalitetan krevet. Krevet Roko modernih linija, sa retro elementima, izrađen je iz masivnog hrasta. Uzglavlje kreveta tapecirano tkaninom u boji po vašem izboru.

Uz krevet su dostupni i noćni ormarići Roko

Program je do kraja rujna snižen 25 % u našim maloprodajnim salonima u Zagrebu (Avenija Dubrovnik 14) i Požegi (Industrijska 24).

GARNITURA GRIZZLY: Sjedeća garnitura Grizzly,  rustikalnog izgleda i udobnog sjedala sa anatomski oblikovanim naslonom. Dostupna je kao garnitura, ali je moguće naručiti i svaki element zasebno. Garnitura je dostupna u koži, te u dvije kategorije tkanine.

TABURET PAGANINI: Lijepi rustikalni taburet Paganini dostupan je u koži te u dvije kategorije tkanine

Program je do kraja rujna snižen 25 % u našim maloprodajnim salonima u Zagrebu (Avenija Dubrovnik 14) i Požegi (Industrijska 24).

STOLICA PISA: Spoj metalnog donožja stolice i masivnog hrastovog naslona spoj je udobnosti i kvalitete, te odlično pristaje u svaki moderni dom.

Izrađena je iz masiva hrasta (kojem se može odabrati završna obrada i boja), a dostupna je i široka paleta boja tkanine, kože ili eko kože za sjedalo stolice. Kvalitetno nikl mat donožje stolica daju stolici izuzetnu udobnost.

STOLICA AUREA: Spoj metalnog donožja stolice i masivnog naslona hrast rustik spoj je udobnosti i kvalitete, te odlično pristaje u svaki moderni dom.

Izrađena je iz masiva hrasta (kojem se može odabrati završna obrada i boja), a dostupna je i široka paleta boja tkanine, kože ili eko kože za sjedalo stolice.  Kvalitetno nikl mat donožje stolica daju stolici izuzetnu udobnost.

STOL RANGER: Stol Ranger je moderan stol izrađen iz masivnog hrasta u kombinaciji sa inox postoljem, čija je kombinacija trend u izradi namještaja te ističe prirodnu ljepotu hrasta. Ploča stola je izrađena od dužinskih elemenata hrasta rustik  tj.posebno izabranih elemenata koji i maju vidljivo izrađene godove i urasle zdrave kvrge koje mogu imati kozmetičke promjene kitom. Ovaj stol krase posebne noge koje simboliziraju stablo, te uz zlatnu boju hrasta u Vaš dom unose dodir prirode.  Dostupan je u dvije dimenzije 160*20 i 180*200.

STOL PINOT: Stol Pinot je moderan stol izrađen iz masivnog hrasta u kombinaciji sa inox postoljem, čija je kombinacija trend u izradi namještaja te ističe prirodnu ljepotu hrasta. Ploča stola je izrađena od dužinskih elemenata hrasta rustik  tj.posebno izabranih elemenata koji i maju vidljivo izrađene godove i urasle zdrave kvrge koje mogu imati kozmetičke promjene kitom. Ovaj uistinu poseban stol ističe poseban oblik ploče koji je blago zaobljen, a koji sadrži i umetak za razvlačenje, te stol možete proširiti sa 1600 na 2050 mm.

Program je do kraja rujna snižen 25 % u našim maloprodajnim salonima u Zagrebu (Avenija Dubrovnik 14) i Požegi (Industrijska 24).

STOLIĆ BOSS: Stolić Boss je lijepi elegantan stolić ravnih linija koji odgovara svakom modernom, ali i klasičnom domu. Izrađen je iz masivnog hrasta, te se može naručiti u bojama iz naše palete: ulje, natur, bianco lak, white wash, smoked lak, smoked oil, P-43 ili orah. Dostupan je u dvije dimenzije: 1150*700 i 900*900.

STOLIĆ ALTY: Stolić Alty je moderan stolić izrađen iz masivnog drva hrasta. Dostupan je u dimenziji 1100*700, ulje.

STOLIĆ SARA: Lijepi stolić Sara zaobljenih linija , izrađen je u kombinaciji masivnog drva hrasta i stakla. Ovaj stolić pravi je ukras u domu. Dostupan u dimenziji 1100*600, ulje.

STOLIĆ EMIL: Lijepi stolić Emil zaobljenih linija, izrađen je u kombinaciji masivnog drva hrasta ili bukve i stakla, te ima kotačiće za brzo i lako pomicanje. Ovaj stolić pravi je ukras u domu. Dostupan u dimenziji 1100*600, ulje.

Program je do kraja rujna snižen 25 % u našim maloprodajnim salonima u Zagrebu (Avenija Dubrovnik 14) i Požegi (Industrijska 24).