AKCIJA

Akcija u maloprodajnim salonima Požega i Zagreb.

AKCIJA 7.2.

SET GRIZZLY – 25 %

Garnitura Grizzly desetljećima osvaja srca ljubitelja masivnog klasičnog namještaja. Izrađena je iz masivnog slavonskog hrasta, u boji P-43, a prepoznatljiva je po zaobljenim linijama i dekorativnim izrezbarenim elementima. Ističe se i dimenzijama te je odličan izbor za veće, rustikalne prostore. Sastoji se od trosjeda, dvosjeda i fotelje, a moguće je naručiti i svaki element zasebno. Dostupna je u izradi iz prave kože, ili iz tkanine u boji po izboru.

Tabure Paganini je praktičan i udoban dodatak garnituri Grizzly. Također je izrađen iz masivnog drveta hrasta i presvučen kožom ili tkaninom

Grizzly klub stol, masivni rustikalni stolić, odličan je odabir uz garituru Grizzly.

STOL DOMINIK – 25 %

Stol Dominik je čvrsti stol ravnih linija izrađen u potpunosti iz masivnog drveta hrasta. Uz svoj jednostavni, ali lijepi dizajn, stol Dominik se odlično uklapa u svaki dom ili ugostiteljski objekt. Ploča stola je izrađena iz dužinski lijepljenih elemenata hrasta i moguć je odabir između prirodne, bianco ili smoked boje hrasta (uljne ili lakirane završne obrade).

Moguće je odabrati dvije dimenzije stola: 140×90 cm ili 180×90 cm. Stol nema klasično razvlačenje, no sa svake strane sadrži izvlake na koje se vrlo jednostavno postavljaju izvlačne ploče dužine 50 cm, te se na taj način stol može raširiti sa 140 na 190/240 cm dužine, ili sa 180 cm na 230/280 cm dužine. Izvlake se kupuju zasebno.

STOLICA AMORE – 25 %

Stolica Amore 2, iako klasičnog dizajna, iznimno je udobna i elegantna. Izrađena je iz masivnog drva hrasta u kombinaciji sa tapeciranim sjedalom u tkanini, koži ili eko koži. Posebno oblikovani ergonomski dizajn osigurava udobnost i čvrstoću, što ju čini odličnim izborom za kućanstvo ili ugostiteljske objekte.