O NAMA

SPIN VALIS dioničko društvo za proizvodnju namještaja, piljene građe i elemenata.
SPIN VALIS d.d. je hrvatska tvrtka locirana u Požegi. Naš primarni posao je izrada masivnog drvenog namještaja od bukve i hrasta.

POVIJEST

Tvrtka je započela svoj rad pod nazivom „Lipa“, 1950. godine s desetak zaposlenih. Nakon mnogih uspona i padova, uloženog napora, znanja i rada, 1978. godine, društveno poduzeće „Lipa“ prerasta u društveno poduzeće Spin Valis, vodeću drvnu industriju u proizvodnji namještaja iz masiva s uspješnim poslovanjem na domaćem i inozemnom tržištu. Spin Valis d.d. 2002. godine osniva tvrtku kćer Valis Fagus d.o.o. s 85 zaposlenih radnika, koja je 2009. i 2010. godine dobila prestižnu nagradu Gazela za brzorastuće poduzeće s transparentim poslovanjem koje predstavlja izvrsnoga poslovnoga partnera.

DANAS

Danas je Spin Valis dioničko društvo koje se bavi proizvodnjom namještaja, piljene građe i elemenata te, zahvaljujući izvrsnosti i kvaliteti preko 85% svojih proizvoda plasira na inozemno tržište, u tridesetak zemalja, a poslovno partnerstvo s najuglednijim europskim proizvođačima i trgovačkim lancima namještaja potvrda je ozbiljnog, pouzdanog i konkurentnog partnera.
Stoljetno hrastovo i bukvino drvo, moderna tehnologija, dizajn , vrijedne ruke 500 radnika i tradicija duga 65 godina pretvorila je snagu prirodnog drva u liniju visokokvalitetnog hrvatskog proizvoda primjerenog suvremenom čovjeku i europskoj kulturi življenja. Namještaj Spin Valisa d.d. zapažen je i izuzetno cijenjen na tržištu Europe i svijeta čime potvrđuje svoj položaj lokalnoga i regionalnoga lidera u proizvodnji visokokvalitetnog namještaja iz masiva.

EKOLOGIJA

Spin Valis dd stalno ulaže sredstva i napore u proizvodnju zdravog i ekološki prihvatljivog namještaja, koristeći materijale za površinsku obradu u skladu zdravstvenim propisima EU, među kojima su i prirodna-bio ulja koja proizvod čine ljepšim i zdravijim. Drveni namještaj, završno premazan biljnim uljima ekološki je neutralan, lako se restaurira, te ga je moguće nakon dugogodišnje upotrebe reciklirati i vratiti prirodi. Uporabom tih materijala Spin Valis d.d. trajno štiti zdravlje svojih radnika, čuva okoliš, te vodi brigu o svojim kupcima proizvodnjom eko-namještaja raskošne ljepote.

Kako u drvnoj industriji postoji veliki neiskorišteni potencijal proizvodnje energije iz obnovljivih izvora energije, Spin Valis d.d. je, u skladu s europskim I svjetskim standardima realizirao kogeneracijsko postrojenje za proizvodnju električne I toplinske energije iz drvne biomase te uz proizvodnju drvnog briketa potpuno usvojio kružnu ekonomiju i tako zaokružio cijeli proces proizvodnje u kojem od ulaska trupaca do izlaska gotovog proizvoda nema nikakvog otpada.

MISIJA

Naša misija je praćenje trendova i potreba tržišta proizvodnjom visokokvalitetnih modernih proizvoda iz masiva, koji za razliku od proizvoda iz umjetnih materijala pružaju kupcima vrhunski namještaj iz prirodnih sirovina, iznimne vrijednosti i ljepote , a koji povoljno utječe na zdravlje. Također ulaganjem u znanja i tehnologije, našim radnicima omogućavamo kvalitetne i sigurne uvjete za rad, a kao rezultat toga nastojimo našim suradnicima biti dugoročan, kvalitetan i pouzdan partner.

VIZIJA

Vizija Spin Valis dd je usmjerena na trajan uspjeh investiranjem u budućnost, a ne na brzu i kratkotrajnu dobit što smo i dokazali u proteklih 65 godina postojanja. Spin Valis d.d. konstantno ulaže u nove tehnologije, znanje, marketing i dizajn te tako osvajamo nova tržišta i nove kupce u cilju jačanja naše konkurentnosti na međunarodnom i globalnom tržištu. U finalnoj proizvodnji cilj Spin Valisa je proizvoditi kvalitetan i trajan proizvod, modernog dizajna, te tako zadovoljiti potrebe suvremenog čovjeka.

NAGRADE I PRIZNANJA

Spin Valis d.d. nekoliko godina nosi priznanja HGK-a za najuspješnije trgovačko društvo u županiji u kategoriji velikih trgovačkih društava, te brojne druge nagrade i priznanja grada Požege, županije Požeško- Slavonske i Hrvatske gospodarske komore.
„Spin Valis d.d.“ nudi ekološke, tradicionalne i moderne proizvode vrhunske kvalitete te zajedno s tvrtkom kćeri „Valis Fagus d.o.o.“ proizvodi: sjedeće garniture, klub stoliće, blagavaonske stolove, stolice, komode, vitrine, krevete, klupe, gazišta te ljepljene ploče izrađene od masivnog drveta hrasta, bukve i breze. Koristeći tu prirodnu sirovinu „Spin Valis d.d.“ za vas proizvodi namještaj vrhunske kvalitete i izdrživosti.
Zahvaljujući našim vjernim kupcima, „Spin Valis d.d.“ posluje preko 60 godina. Upravo zbog toga uložemo svu našu energiju i iskustvo kako bi zadovoljili sve vaše potrebe i očekivanja te vam pružili osjećaj udobnosti.

Unesite prirodu u svoj dom!
„Spin Valis d.d.“ – Udobnost življenja